Bugtens Begravelsesforretning

Samtale

Vi hjælper jer under hele forløbet

Vi vil i ro og mag holde en samtale med jer, hvor vi kan tilrettelægge alle de praktiske ting efter afdødes ønsker. Vi vil altid være lyttende og forstående under samtalen, så vi med garanti rammer det, som vi har aftalt. Vi har tavshedspligt, i forbindelse med alt personligt der bliver sagt under samtalen og gennem hele forløbet.

Hvor skal samtalen være?

Samtalen vil foregå, hvor der er lettest for jer. Der er ikke forskel på prisen uanset hvad I vælger. I kan vælge:

samtale

Et godt overblik

Vi vil naturligvis udarbejde et prisoverslag over udgifterne og hvilke muligheder, der er for tilskud for, at få det bedste overblik over økonomien. Vi være behjælpelige i enhver henseende både før og efter begravelsen.

Hvis man fortryder

Hvis i efter denne samtale ikke ønsker at benytte Bugtens Begravelsesforretning er det uden udgifter for jer og vi er lige gode venner af den grund.

Samtale under sorg

Når vi mister en af vores nærmeste er der mange følelser involveret og naturligvis sorg. Døden er en naturlig ting, men hvert dødsfald er unikt og skal varetages ud fra de forhold, der kendetegnede afdøde og de pårørendes ønsker til en værdig afsked. Der er mange papirer der skal ordnes, myndigheder der skal underrettes og ting der skal tages stilling til.

Kontakt os

Hvis i har brug for os, holder vi også samtaler, som kan foregå både fra morgen til aften og i weekenden.
Vi foretrækker helst, at man ringer hurtigst muligt, så vi kan planlægge den bedste tid til jer uden nogle forstyrrelser. Vi befinder os mest i vores forretning i hverdagene, men vi kan være ude til en ceremoni. Vi kan altid aftale et tidspunkt for en samtale alt efter, hvad der passer jer bedst.

Scroll til toppen