Samtale

Møde, Håndaftryk, samtale, velkommen, Trygge hænder, stole

Vi hjælper jer under hele forløbet

Vi vil i ro og mag holde en samtale med jer, hvor vi kan tilrettelægge alle de praktiske ting under afdødes ønsker. Vi vil altid være lyttende og forstående under samtalen, så vi med garanti rammer det som vi har aftalt. Vi har tavshedspligt, til alt personligt der bliver sagt under samtalen og gennem hele forløbet.

Hvor skal samtalen være?

Samtalen vil foregå hvad der er lettest for jer. Der er ikke forskel på prisen uanset hvad i vælger.

  • Samtale i vores forretning
  • Samtale i eget hjem f.eks. privat hjem, plejehjem eller hospice
  • Samtale Telefonisk/Video-opkald

Et godt overblik

Vi vil naturligvis udarbejde et prisoverslag over udgifterne og hvilke muligheder der er for tilskud  for, at få det bedste overblik over økonomien. Vi samt være behjælpelig i enhver henseende både før og efter begravelsen.

Hvis man fortryder

Hvis i efter denne samtale ikke ønsker at benytte Bugtens Begravelsesforretning er det uden udgifter for jer og vi er lige gode venner af den grund.

Samtale under sorg

Når vi mister en af vores nærmeste er der mange følelser involveret og naturligvis sorg. Døden er en naturlig ting, men hvert dødsfald er unikt og skal varetages ud fra de forhold, der kendetegnede afdøde og de pårørendes ønsker til en værdig afsked. Der er mange papirer der skal ordnes, myndigheder der skal underrettes og ting der skal tages stilling til.

Kontakt os

Hvis i har brug for os, holder vi også samtaler om morgen-aften og weekenden

Vi foretrækker helst, at man ringer hurtigst muligt, så vi kan planlægge den bedste tid til jer uden nogle forstyrrelser. Vi befinder os i vores forretning mest i hverdagene, men vi kan være ude til ceremoni. Vi kan altid aftale en tidspunkt for samtale hvad der passer jer bedst. Vi kan både holde samtaler morgen-aften og alle ugens dage.