Bugtens Begravelsesforretning

Om os

Bedemænd med gode intentioner

Helt fra begyndelsen har vi gået op i vores nøgle-værdier “Respekt, Omsorg, Service, Etik”, som er de grundlæggende byggesten i firmaet. Hvis man tager initialerne, danner det ordet ROSE, som også indgår i vores logo. Vores målsætning er samtidig at leve op til de værdier. 

Vi er også nogle af de mest ærlige bedemænd med hensyn til vores samtale og at lave det billigst mulige prisoverslag uden overraskelser. Vi er samtidig medlem af Danske Bedemænd, som kræver at man som virksomhed lever op til deres værdier, for at blive medlem. Overtrædelse af dette kan medføre til eksklusion af foreningen.

Vores løfte til jer

Vores personale vil være høflige, professionelle og sympatiske. Vi vil opfylde eller overgå dine forventninger. Vi er overbeviste om, at du vil være helt tilfreds med vores professionelle services.

Vi ønsker kun 100% tilfredse kunder

Vores målsætning er samtidig at leve op til vores værdier og nå den højeste standard for, at man skal komme igen, eller blive henvist af vores tidligere kunder. Det er i højeste prioritet at give vores kunder den bedste mulige oplevelse ud af deres situation. Vi vil sætte stor pris på en anmeldelse på Google.

Hvad der gør os specielle

Vi vil være den førende, og mest konkurrencedygtige bedemandsforretning, som folk vælger ud fra oplevelsen af de “små” detaljer, som gør en forskel for pårørende i deres situation.

Vores historie

Bugtens Begravelsesforretning blev grundlagt af Jan Regin Mortensen i 2004. Derefter flyttede vi adressen til Karlstrup Strandvej 47 i Solrød den 1. april 2009. Vores adresse er også kendt for en del andre forretninger igennem tiden. Der har eksempel været en Købmandsforretning med tankstation, Darmers Ridestøvler, Bank mm. Det gør det altid interessant at høre, hvad andre folk har haft af minder. Forretningen ligger jo også lige ude foran Strandvejen, som der er flere, som krydser dagligt.

Karlstrup strandvej 47
Købmand Jensen/Rosengaard – 1949 Betonfliserne er meget tydelige på Køgevejen, deraf kælenavnet “Betonvejen”

“Vi er konkurrencedygtige i Greve, Hundige, Køge, Roskilde, Vallensbæk, Ishøj, Tåstrup, Hvidovre Glostrup, Albertslund, Brøndby, København mm.”

Gennem årene er vores forretning vokset markant på baggrund af vores renommé. Det er ikke kun i Solrød vi er bedemænd i. Vi dækker hele Sjælland, men også længere, så ring hvis man har brug for en konkurrence dygtig bedemand i Greve, Hundige, Køge, Roskilde, Vallensbæk, Ishøj, Tåstrup, Hvidovre Glostrup, Albertslund, Brøndby, København, mm.

Bedemænd

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

Startede som bedemand i år 2003.
Uddannet bedemand og Diplom uddannet
Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.
Telefon: 56 14 56 63
Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Mathias Fosbo

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde i sorgen. Det betyder bare, at man har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.”

Startede som bedemand i 2015 
Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.
Telefon: 56 14 56 63
Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Se vores interview af TV2 Lorry hvor vi fortæller om jobbet som bedemænd. 

Scroll til toppen