Historie

Bugtens Begravelsesforretning blev grundlagt af Jan Regin Mortensen i 2004 og flyttede til Karlstrup Strandvej 47 i Solrød den 1 april 2009.

I Bugtens Begravelsesforretning har vi vores motto “Respekt, Omsorg, Service, Etik”, som er vores grundlæggende byggesten i firmaet. Hvis man tager initialerne, danner det ordet ROSE, som også indgår i vores logo. Vores målsætning er samtidig at leve op til motoet, så med disse ord følger der også et ansvar, som vi hele tiden kæmper efter for at få den højeste standard for det at være bedemand.

Vores adresse er også kendt for en del andre forretninger igennem tiden. Der har eksempel været en Købmandsforretning med tankstation, Darmers Ridestøvler, Bank osv. Det gør det altid interessant at høre hvad andre folk har haft af minder. Forretningen ligger jo også lige ude foran Strandvejen, som der er flere, som krydser dagligt.

Gennem årene er forretningen vokset markant på baggrund af vores gode arbejde. Det er ikke kun i Solrød vi er bedemænd i. Vi dækker for det meste omkring ca. 30 km fra kontoret, men også længere, så hvis man har brug for en konkurrence dygtig bedemand i Greve, Hundige, Køge, Roskilde, Vallensbæk, Ishøj, Tåstrup, Hvidovre Glostrup, Albertslund, Brøndby, København osv.