Begravelse Solrød

Hvem skal man kontakte ved dødsfald ?

 

Du kan komme lettere igennem den svære tid omkring en begravelse eller bisættelse i Solrød med praktisk hjælp og støtte fra Bugtens Begravelsesforretning i Solrød

Det er altid sognepræsten eller kordegnekontoret der skal kontaktes før en begravelse i Solrød. Det samme gør sig gældende ved et dødsfald i Greve, men alt det skal vi nok sørger for.

Det er det uanset hvordan begravelsen eller bisættelse skal foregå, og uanset om afdøde var medlem af folkekirken, eller ej.

Man skal altid i kontakt med begravelsesmyndigheden, altså sognepræst eller kordegnekontoret, for at aftale nærmere om begravelsesceremonien.

Begravelsen skal finde sted senest fjorten dage efter dødsfaldet. Lad en af vores bedemænd hjælpe dig med alt det ovenstående i forbindelse med en begravelse i Solrød.

 

Hvornår skal man kontakte bedemanden?

Lægen skal først kontaktes og derefter kan man kontakte Bugtens Begravelsesforretning på tlf. 56 14 56 63 og vi vil tage os af detaljerne og holde en samtale. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan forberede os bedst muligt.

Når der sker et dødsfald hos en af jeres nærmeste, er der mange praktiske ting, der skal tages hånd om. Hvis den afdøde har nedfældet nogle ønsker om, hvordan denne skal begraves eller bisættes, råder vi de pårørende til at efterfølge de ønsker. Hvis afdøde ikke har nedfældet nogle ønsker, vil det være op til de pårørende at beslutte det.

Der er hele tiden mange forskellige ting at tage stilling til, og det vil vi hos Bugtens Begravelsesforretning gerne hjælpe jer med. Det kan gøre, at vi kan være sikre på, at alle de dokumenter der skal udfyldes, sendes og godkendes til myndighederne, bliver ordnet, og koordinationen med blandt andet præst, kirke, kapel og kirkegård finder sted.

Vi i Bugtens Begravelsesforretning er uddannet til at tage hånd om de praktiske ting, samtidig med at vi yder en omsorgsfuld og saglig rådgivning til de pårørende. Vi vil gerne have jer til at føle, at I er i trygge hænder, og kan overlade alt det praktiske til os.

 

 

Rustvogn

Bedemænd

 

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

 

Startede som bedemand i år 2003.

Uddannet bedemand og Diplom uddannet

Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

 

Mathias Caspersen

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad man gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde i sorgen. Det betyder bare, at man har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.

 

Startede som bedemand i 2015 

Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk