Bisættelse og begravelse Køge

Vi er din forlængede arm når det drejer sig om begravelse og bisættelse i Køge

Begravelse Køge

Bisættelse og begravelse Køge med den nødvendige hjælp ved hånden

Der er så mange ting der skal tages stilling til, og tænkes over inden en begravelse, og man har som regel kun kort tid til det, og det samtidig med at man sørger, en bedemand er en uundværlig hjælp i dette tilfælde.

Ved en bisættelse eller begravelse i Køge kan du roligt kontakt os. Vi kan bistå dig i alle situationer, og hjælpe dig med alle de praktiske ting.

Der er utroligt mange ting der skal tænkes på ved et dødsfald i Køge som f.eks. forskudsregistrering, abonnement på aviser, blade og telefon, ejendomsskat, bankkonti, registrering af bil eller båd osv.

Det er her vi går ind og hjælper dig som bedemand i Køge, ikke kun med begravelsen, men også med at huske alle de praktiske ting, så du har ro og fred til at koncentrere dig om din sorgbearbejdelse i forbindelse med en begravelse eller bisættelse i Køge.

 

Rustvogn

Bedemænd

 

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

 

Startede som bedemand i år 2003.

Uddannet bedemand og Diplom uddannet

Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

 

Mathias Caspersen

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde eller græde i sorgen. Det betyder bare, at jeg har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.

 

Startede som bedemand i 2015 

Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk