Begravelse Greve & Solrød bedemand

Lad trygt os stå for alt det praktiske når du må arrangere en begravelse Greve & Solrød bedemand

En begravelse Greve er aldrig behagelig men med respektfuld arbejde fra din bedemand behøves du ikke at bruge energi på det praktiske ved en begravelse i Greve

Med hjælp fra os vil en begravelse i Greve og Solrød gå en smule lettere, og vi kan naturligvis også håndtere en begravelse som bedemand i i Køge samt hele Sydsjælland.

Klik her for at læse vores info omkring begravelse og bedemand i Roskilde

Vi vil stå for alle de indledende forberedelser, såsom at sørge for at myndighederne for besked, og udfylde alle de mange papirer der skal udfyldes, skabe kontakt med kordegn, præst og kirkegård for fastsættelse af højtideligheden, afhentning, iklædning af afdøde og eventuelt udsyngning fra hjemmet, udsmykning af kirke eller kapel.

Dette er bare nogle af de ting som vi kan stå for i forbindelse med en begravelse Greve eller i Solrød.

 

Højtid i Greve eller Solrød og omegn – Ceremoni – Ingen højtid

Vi kan arrangere bisættelser og begravelser i Greve og omegn.

Skal der være en kirkelig højtid kan foregå i Greve kirke eller Johannes kirken, eller andre kirker i Greve kommune som Hundige Kirke, Karlslunde Kirke, Karlstrup Kirke, Karlslunde Strandkirke, Kildebrønde Kirke, Mosede Kirke.

Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken eller ikke ønsker en kirkelig handling, så kan man holde bisættelsen eller begravelsen i disse forskellige kapeller.

Køge kapel, find vej her

Køge Sygehus/Sjælland Universitets Hospital Kapel, find vej her

Roskilde Hospitals kapel, find vej her

Østre kirkegård kapel i Roskilde, find vej her

Glostrup Sygehus/Rigshospitalet Glostrup, find vej her

Hvis afdøde skal brandes direkte kører vi til krematoriet i Glostrup krematorie, Køge krematorie m.fl. Det afhænger af,  hvad der er billigst for pårørende.

Hvornår skal man kontakte bedemanden?

Lægen skal først kontaktes og derefter kan man kontakte Bugtens Begravelsesforretning på tlf. 56 14 56 63 og vi vil tage os af detaljerne og holde en hjemme i Greve samtale eller på vores kontoret. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan forberede os bedst muligt.

Når der sker et dødsfald hos en af jeres nærmeste, er der mange praktiske ting, der skal tages hånd om. Hvis den afdøde har nedfældet nogle ønsker om, hvordan denne skal begraves eller bisættes, råder vi de pårørende til at efterfølge de ønsker. Hvis afdøde ikke har nedfældet nogle ønsker, vil det være op til de pårørende at beslutte det.

Der er hele tiden mange forskellige ting at tage stilling til, og det vil vi hos Bugtens Begravelsesforretning gerne hjælpe jer med. Det kan gøre, at vi kan være sikre på, at alle de dokumenter der skal udfyldes, sendes og godkendes til myndighederne, bliver ordnet, og koordinationen med blandt andet præst, kirke, kapel og kirkegård finder sted.

Vi i Bugtens Begravelsesforretning er uddannet til at tage hånd om de praktiske ting, samtidig med at vi yder en omsorgsfuld og saglig rådgivning til de pårørende. Vi vil gerne have jer til at føle, at I er i trygge hænder, og kan overlade alt det praktiske til os.

 

Bedemænd

 

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste, for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

 

Startede som bedemand i år 2003.

Uddannet bedemand og Diplom uddannet

Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

 

Mathias Caspersen

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde eller græde i sorgen. Det betyder bare, at jeg har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.

 

Startede som bedemand i 2015 

Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk