Bugtens Begravelsesforretning

Bedemand i Solrød Strand

bedemand i rundkørslen
Vi ligger i rundkørslen på Strandvejen

Din lokale bedemand i Solrød Strand

Du kan komme lettere igennem den svære tid omkring en begravelse eller bisættelse i Solrød med praktisk hjælp og støtte

Din bedemand i Solrød vil være høflige, professionelle og sympatiske. Vi vil opfylde eller overgå dine forventninger. Vi er overbeviste om, at du vil være helt tilfreds med vores professionelle services.

Det er sådan nogle ting, og mange andre detaljer, at vores bedemand Solrød kan hjælpe dig med.

Du kan selv kontakte præsten eller kordegnen, eller du kan lade os gøre det det for jer, når vi har holdt samtalen.

Der er så mange ting at tænke på midt i den svære tid, hør hvad vores bedemand Solrød kan gøre for at hjælpe dig, så du har tid til dig selv, og til at støtte venner og familien i sorgens stund. Vi kan naturligvis også være behjælpelige af resten af Sjælland.

Hvornår skal man kontakte bedemanden?

Lægen skal først kontaktes og derefter kan man kontakte os og vi vil tage os af detaljerne og holde en samtale. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan forberede os bedst muligt.
Når der sker et dødsfald hos en af jeres nærmeste, er der mange praktiske ting, der skal tages hånd om. Hvis den afdøde har nedskrevet nogle ønsker om, hvordan denne skal begraves eller bisættes, råder vi de pårørende til at efterfølge de ønsker. Hvis afdøde ikke har nedfældet nogle ønsker, vil det være op til de pårørende at beslutte det.

Der er hele tiden mange forskellige ting at tage stilling til, og det vil vi gerne hjælpe jer med. Det kan gøre, at vi kan være sikre på, at alle de dokumenter der skal udfyldes, sendes og godkendes til myndighederne, bliver ordnet, og koordinationen med blandt andet præst, kirke, kapel og kirkegård finder sted.

Vi i Bugtens Begravelsesforretning er uddannet til at tage hånd om de praktiske ting, samtidig med at vi yder en omsorgsfuld og saglig rådgivning til de pårørende. Vi vil gerne have jer til at føle, at I er i trygge hænder, og kan overlade alt det praktiske til os.

Højtid i Solrød og omegn – Ceremoni – Ingen højtid

Vi kan arrangere bisættelser og begravelser i Solrød og omegn.

Skal der være en kirkelig højtid kan foregå i Solrød Strandkirke, Solrød Kirke eller andre kirker i Solrød kommune som Havdrup kirke, Karlstrup Kirke, Jersie kirke og Kirke Skensved Kirke.

Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken eller ikke ønsker en kirkelig handling, så kan man holde bisættelsen eller begravelsen i disse forskellige kapeller.

Man kan holde bisættelsen eller begravelsen i disse forskellige kapeller, hvis også hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken. Det er gratis at holde ceremonien i Sygehusets kapeller, mens i andre kapeller kan der være pålagt en udgift for at leje lokalet. Man kan leje kapellerne i en halv time og nogle steder er der mulighed for at leje dobbelt tid.

Her er en liste over forskellige kapeller:

Køge kapel, find vej her

Køge Sygehus/Sjælland Universitets Hospital Kapel, find vej her

 Roskilde Hospitals kapel, find vej her

Østre kirkegård kapel i Roskilde, find vej her

Glostrup Sygehus/Rigshospitalet Glostrup, find vej her

Glostrup krematories Kapel, find vej her

Herlev Sygehus Kapel.

Hvis afdøde skal brandes direkte kører vi til det krematorier der betaler sig bedst. Der er ingen krematorier der har ens pris, så nogle gange er det billige, at kører lidt længere. Vi sørger altid for at gøre det billigst muligt for vores kunder.

Bedemænd

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre, som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

Startede som bedemand i år 2003.

Uddannet bedemand og Diplom uddannet

Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.

Mathias Fosbo

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad man gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde i sorgen. Det betyder bare, at man har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.

Startede som bedemand i 2015 

Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.

Scroll til toppen