Bugtens Begravelsesforretning

Dygtig bedemand Roskilde

Få en personlig bedemand i Roskilde som står for alt det praktiske, og alle forberedelserne i forbindelse med en begravelse.
Vores bedemand kan blandt andet hjælpe dig med:

Alle disse ting kan virke uoverskuelige, det er derfor du roligt kan kontakte Bugtens Begravelsesforretning, som er jeres bedemand i Roskilde, så ordner vi disse ting, og meget mere for dig.

Vi hjælper jer som bedemand i Roskilde

Der er hele tiden mange forskellige ting at tage stilling til, og det vil vi hos Bugtens Begravelsesforretning gerne hjælpe jer med. Det kan gøre, at vi kan være sikre på, at alle de dokumenter der skal udfyldes, sendes og godkendes til myndighederne, bliver ordnet, og koordinationen med blandt andet præst, kirke, kapel og kirkegård finder sted.
Roskilde Hospitals kapel, find vej her
Østre kirkegård kapel i Roskilde, find vej her

Hvornår bør man kontakte en bedemand i Roskilde og omegn?

Lægen skal først kontaktes og derefter kan man kontakte Bugtens Begravelsesforretning på tlf. 56 14 56 63 og vi vil tage os af detaljerne og holde en hjemmesamtale i Roskilde, eller på vores kontor. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan forberede os bedst muligt.

Når der sker et dødsfald hos en af jeres nærmeste, er der mange praktiske ting, der skal tages hånd om. Hvis den afdøde har nedfældet nogle ønsker om, hvordan denne skal begraves eller bisættes, råder vi de pårørende til at efterfølge de ønsker. Hvis afdøde ikke har nedfældet nogle ønsker, vil det være op til de pårørende at beslutte det.

Vi i Bugtens Begravelsesforretning er uddannet til at tage hånd om de praktiske ting, samtidig med at vi yder en omsorgsfuld og saglig rådgivning til de pårørende. Som jeres bedemand Roskilde vil vi gerne have jer til at føle, at I er i trygge hænder, og kan overlade alt det praktiske til os.

Hvad der gør os specielle

Vi vil være den førende, og mest konkurrencedygtige bedemandsforretning, som folk vælger ud fra oplevelsen af de “små” detaljer, som gør en forskel for pårørende i deres situation.

Bedemænd

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

Startede som bedemand i år 2003.
Uddannet bedemand og Diplom uddannet
Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.
Telefon: 56 14 56 63
Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Mathias Caspersen

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde i sorgen. Det betyder bare, at man har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.”

Startede som bedemand i 2015 
Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.
Telefon: 56 14 56 63
Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Se vores interview af TV2 Lorry hvor vi fortæller om jobbet som bedemænd. 

 

Scroll til toppen