Bugtens Begravelsesforretning

Bedemand Køge

Din bedemand i Køge hjælper respektfuldt pårørende med alt det administrative

Din lokale bedemand i Køge er der 100% for de pårørende, og vi sørger for at alt bliver koordineret, så afdøde opnår en etisk og sober begravelse ud fra dine ønsker.

Se også info omkring din bedemand i Roskilde og bedemand i Glostrup

Bedemanden ser naturligt på tingene og forklarer alt på en letforståelig og gennemsigtig måde.

Hvis du ønsker en professionel og respektfuld bedemand til at sørge for det administrative ved dødsfald i Køge, så du kan få ro til at bearbejde sorgen så kontakt din lokale bedemand fra Bugtens Begravelsesforretning.

Højtid i Køge og omegn – Ceremoni – Ingen højtid

Vi kan som bedemand i Køge og omegn arrangere bisættelser og begravelser.

Skal der være en kirkelig højtid kan foregå i Sankt Nicolai Kirke, eller andre kirker rundt om i Køge som Bjæverskov Kirke, Boholte Kirke, Borup Kirke, Nørre Dalby Kirke, Kimmerslev kirkeEjby Kirke, Gørslev Kirke , Herfølge Kirke, Højelse Kirke, Lellinge KirkeØlby Kirke, Lidemark Kirke, Sædder Kirke, Vollerslev Kirke, Ølsemagle Kirke.

Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken eller ikke ønsker en kirkelig handling, så kan man holde bisættelsen eller begravelsen i disse forskellige kapeller.

Køge kapel, find vej her

Køge Sygehus/Sjælland Universitets Hospital Kapel, find vej her

Roskilde Hospitals kapel, find vej her

Østre kirkegård kapel i Roskilde, find vej her

Glostrup Sygehus/Rigshospitalet Glostrup, find vej her

Hvis afdøde skal brandes direkte kører vi til krematoriet i Glostrup krematorium, Køge krematorium m.fl. Det afhænger af,  hvad der er billigst for pårørende.

Hvornår skal man kontakte sin bedemand Køge?

Lægen skal først kontaktes og derefter kan man kontakte Bugtens Begravelsesforretning på tlf. 56 14 56 63 og vi vil tage os af detaljerne og holde en hjemme samtale i Køge eller på vores kontor. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan forberede os bedst muligt.

Når der sker et dødsfald hos en af jeres nærmeste, er der mange praktiske ting, der skal tages hånd om. Hvis den afdøde har nedfældet nogle ønsker om, hvordan denne skal begraves eller bisættes, råder vi de pårørende til at efterfølge de ønsker. Hvis afdøde ikke har nedfældet nogle ønsker, vil det være op til de pårørende at beslutte det.

Der er hele tiden mange forskellige ting at tage stilling til, og det vil vi hos Bugtens Begravelsesforretning som din bedemand i Køge gerne hjælpe jer med. Det kan gøre, at vi kan være sikre på, at alle de dokumenter der skal udfyldes, sendes og godkendes til myndighederne, bliver ordnet, og koordinationen med blandt andet præst, kirke, kapel og kirkegård finder sted.

Vi i Bugtens Begravelsesforretning er uddannet til at tage hånd om de praktiske ting, samtidig med at vi yder en omsorgsfuld og saglig rådgivning til de pårørende. Vi vil gerne have jer til at føle, at I er i trygge hænder, og kan overlade alt det praktiske til os.

Bedemænd

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

Startede som bedemand i år 2003.

Uddannet bedemand og Diplom uddannet

Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Mathias Fosbo

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad man gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde i sorgen. Det betyder bare, at man har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.

Startede som bedemand i 2015 

Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Scroll til toppen