Bugtens Begravelsesforretning

Bedemand Hvidovre med respektfuld hjælp

Din bedemand Hvidovre er der 100% for pårørende, og vi sørger for at alt bliver koordineret, så afdøde opnår en etisk og sober begravelse ud fra dine ønsker.

Vi ser naturligt på tingene og forklarer alt på en letforståelig og gennemsigtig måde.

Vores bedemand Hvidovre kan hurtigt arrangere efter dine ønsker

Hvis du ønsker en professionel og respektfuld bedemand til at sørge for det administrative ved dødsfald i Hvidovre, så du kan få ro til at bearbejde sorgen så kontakt din bedemand fra Bugtens Begravelsesforretning.

Vi kan som bedemand i Hvidovre og omegn arrangere bisættelser og begravelser.

Hvornår skal man kontakte en bedemand?

Ved dødsfald skal lægen skal først kontaktes og derefter kan man kontakte en bedemand i Bugtens Begravelsesforretning. Vi vil tage os af detaljerne og holde en samtale.

Vi holder samtalen hvor det er lettest for jer. Ring så vi kan aftale nærmere om samtalen skal foregå.

  • Hjemmet
  • Vores kontor
  • Telefonisk

Kontakt os venlist så hurtig som mulig, så vi kan forberede os bedst muligt.

Når der sker et dødsfald hos en af jeres nærmeste, er der mange praktiske ting, der skal tages hånd om. Hvis den afdøde har nedfældet nogle ønsker om, hvordan denne skal begraves eller bisættes, råder vi de pårørende til at efterfølge de ønsker. Hvis afdøde ikke har nedfældet nogle ønsker, vil det være op til de pårørende at beslutte det.

Der er hele tiden mange forskellige ting at tage stilling til, og det vil vi hos Bugtens Begravelsesforretning som din bedemand i Hvidovre gerne hjælpe jer med. Det kan gøre, at vi kan være sikre på, at alle de dokumenter der skal udfyldes, sendes og godkendes til myndighederne, bliver ordnet, og koordinationen med blandt andet præst, kirke, kapel og kirkegård finder sted.

Vi i Bugtens Begravelsesforretning er uddannet til at tage hånd om de praktiske ting, samtidig med at vi yder en omsorgsfuld og saglig rådgivning til de pårørende. Vi vil gerne have jer til at føle, at I er i trygge hænder, og kan overlade alt det praktiske til os.

Vores bedemænd i Hvidovre og omegn

bedemand Hvidovre omegn

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

Startede som bedemand i år 2003.

Uddannet bedemand og Diplom uddannet

Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.

Mathias Fosbo

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde eller græde i sorgen. Det betyder bare, at jeg har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.

Startede som bedemand i 2015 

Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.

Scroll til toppen