Bugtens Begravelsesforretning

Bedemand Greve & Hundige

90294521_1448881358627214_1876596062026727424_n

 

Vores bedemand står for alt det praktiske, og alle forberedelserne i forbindelse med en bisættelse eller begravelse

Vi er din lokale bedemand i Greve & Hundige området!

Vores bedemand Greve kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Gratis prisoverlag og rådgivning
  • Udfyldelse af papirer, evt. fremskaffelse af nye attester
  • Forsendelse eller kørsel til myndighederne med papirerne
  • Skabe kontakt med kordegn, præst og kirkegård for fastsættelse af højtideligheden
  • Familien taler dog selv med præsten om afdøde og aftaler salmenumre
  • Afhentning, iklædning af afdøde og eventuelt udsyngning fra hjemmet
  • Udsmykning af kiste, kirke eller kapel
  • Dødsannonce i avisen

Alle disse ting kan virke uoverskuelige. Derfor kan du roligt kontakte Bugtens Begravelsesforretning som bedemand i Greve, Hundige eller omegn så ordner vi disse ting, og meget mere for dig.

 

Begravelse i Greve & Hundige omegn – Ceremoni – Ingen højtid

Vi kan arrangere bisættelser og begravelser i Greve og Hundige omegn.

Skal der være en kirkelig højtid kan foregå i Greve kirke eller Johannes kirken, eller andre kirker i Greve kommune som Hundige Kirke, Karlslunde Kirke, Karlstrup Kirke, Karlslunde Strandkirke, Kildebrønde Kirke, Mosede Kirke.

Hvis afdøde ikke var medlem af folkekirken eller ikke ønsker en kirkelig handling, så kan man holde bisættelsen eller begravelsen i disse forskellige kapeller.

Køge kapel, find vej her

Køge Sygehus/Sjælland Universitets Hospital Kapel, find vej her

Roskilde Hospitals kapel, find vej her

Østre kirkegård kapel i Roskilde, find vej her

Glostrup Sygehus/Rigshospitalet Glostrup, find vej her

Hvis afdøde skal brandes direkte kører vi til krematoriet i Glostrup krematorie, Køge krematorie m.fl. Det afhænger af,  hvad der er billigst for pårørende.

 

Hvornår skal man kontakte sin bedemand Hundige og Greve?

Lægen skal først kontaktes og derefter kan man kontakte Bugtens Begravelsesforretning på tlf. 56 14 56 63 og vi vil tage os af detaljerne og holde en samtale hjemme hos dig eller på vores kontor. Kontakt os hurtigst muligt, så vi kan forberede os bedst muligt.

Når der sker et dødsfald hos en af jeres nærmeste, er der mange praktiske ting, der skal tages hånd om. Hvis den afdøde har nedfældet nogle ønsker om, hvordan denne skal begraves eller bisættes, råder vi de pårørende til at efterfølge de ønsker. Hvis afdøde ikke har nedfældet nogle ønsker, vil det være op til de pårørende at beslutte det.

Der er hele tiden mange forskellige ting at tage stilling til, og det vil vi hos Bugtens Begravelsesforretning som din bedemand i Hundige og Greve gerne hjælpe jer med. Det kan gøre, at vi kan være sikre på, at alle de dokumenter der skal udfyldes, sendes og godkendes til myndighederne, bliver ordnet, og koordinationen med blandt andet præst, kirke, kapel og kirkegård finder sted.

Vi i Bugtens Begravelsesforretning Greve er uddannet til at tage hånd om de praktiske ting, samtidig med at vi yder en omsorgsfuld og saglig rådgivning til de pårørende. Vi vil gerne have jer til at føle, at I er i trygge hænder, og kan overlade alt det praktiske til os.

 

Bedemænd

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

Startede som bedemand i år 2003.
Uddannet bedemand og Diplom uddannet
Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.
Telefon: 56 14 56 63
Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Mathias Fosbo

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde i sorgen. Det betyder bare, at man har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.”

Startede som bedemand i 2015 
Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.
Telefon: 56 14 56 63
Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Se vores interview af TV2 Lorry hvor vi fortæller om jobbet som bedemænd. 

 

Scroll til toppen