Bugtens Begravelsesforretning

Bedemand i Glostrup og Albertslund

Professionel bedemand Albertslund og Glostrup.

Din bedemand i Glostrup og Albertslund hjælper respektfuldt pårørende med alt det administrative både før og efter en begravelse

Vi i Bugtens Begravelsesforretning er uddannet til at tage hånd om de praktiske ting, samtidig med at vi yder en omsorgsfuld og saglig rådgivning til de pårørende. Vi vil gerne have jer til at føle, at I er i trygge hænder, og kan overlade alt det praktiske til os.

Bedemanden ser naturligt på tingene og forklarer alt på en letforståelig og gennemsigtig måde.

Ved en bisættelse eller begravelse kan du roligt kontakt os som din bedemand i Albertslund eller Glostrup. Vi kan bistå dig i alle situationer, og hjælpe dig med alle de praktiske ting.

Skal du holde en begravelse eller en bisættelse i Glostrup eller Albertslund, så kontakt os for at høre hvordan vi kan hjælpe dig.

Din bedemand Albertslund og i omegnen

Vidste du f.eks. at ofte bruges ordene begravelse og bisættelse synonymt. Men ved en begravelse forstås en begravelseshandling, hvor kisten nedsænkes i jord og jordpåkastelsesritualet finder sted på kirkegården.

Ved en bisættelse forstås en begravelseshandling, der består af kremering (ligbrænding) og eventuelt efterfølgende urnenedsættelse. Jordpåkastelses-ritualet foregår i så fald i kirken eller på krematoriet. Kontakt Bugtens begravelsesforretning som er din bedemand i Glostrup og Albertslund for at høre nærmere omkring bisættelse i Solrød kommune, vi kan også være behjælpelige ved dødsfald.

Glostrup Sygehus/Rigshospitalet Glostrup, find vej her

Hvis afdøde skal brandes direkte kan vi køre til krematoriet. Det afhænger også af, hvad der er billigst for pårørende.

Bedemand Glostrup og Albertslund – Lad os stå for din pårørendes bisættelse

Hos Bugtens Begravelsesforretning er vi uddannet til at håndtere alle de praktiske ting ved et dødsfald, samtidig med at vi tilbyder respektfuld og kompetent rådgivning til pårørende.

Vi vil gerne have alle pårørende til at føle, at man er i trygge hænder, og sikker kan overlade det praktiske til os.

Det er vigtigt at en bisættelse udføres med respekt og ære for den afdøde og de pårørende, det vil du opleve at den gør med os

Hvis du ønsker en professionel standard kombineret med en dyb respekt for den enkelte opgave og det enkelte menneske, ved en bisættelse, skal du henvende dig til os som din bedemand Albertslund og Glostrup.

Vi ser det som vores fornemste opgave at sørge for at det ovenstående går i opfyldelse.

Rustvogn

Bedemænd

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

Startede som bedemand i år 2003.

Uddannet bedemand og Diplom uddannet

Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.

Telefon: 56145663

Email: Info@infobugtensbegravelse-dk

Mathias Fosbo

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde eller græde i sorgen. Det betyder bare, at jeg har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.

Startede som bedemand i 2015 

Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Scroll til toppen