Bugtens Begravelsesforretning

Bedemand Brøndby - Ishøj

Brug for en bedemand i Brøndby eller Ishøj? Når du henvender dig til os er du sikker på at få alt den hjælp og støtte du har brug for i den svære tid.
Vidste du, at senest to hverdage efter dødsfaldet skal det anmeldes til præsten/kirkekontoret i afdødes bopæls-sogn, også selvom afdøde ikke var medlem af folkekirken?

Din lokale bedemand i Brøndby – Ishøj området

Din lokale bedemand i Ishøj og Brøndby er der altid for de pårørende, og vi sørger for at alt bliver koordineret, så afdøde opnår en etisk begravelse ud fra dine ønsker. Bedemanden ser naturligt på tingene og forklarer alt på en letforståelig og gennemsigtig måde.

Hvis du ønsker en professionel og respektfuld bedemand til at sørge for det administrative ved dødsfald, så du kan få ro til at bearbejde sorgen, så kontakt din lokale bedemand nær Ishøj fra Bugtens Begravelsesforretning.

Hvem skal man kontakte ved dødsfald?

Du kan henvende dig til din lokale bedemand Brøndby og Ishøj. 
Du kan komme lettere igennem den svære tid omkring en begravelse eller bisættelse med praktisk hjælp og støtte fra Bugtens Begravelsesforretning. Det er altid sognepræsten eller kordegnekontoret, der skal kontaktes før en begravelse i Brøndby. Det samme gør sig gældende ved et dødsfald i Ishøj, men alt dette er noget vi sørger for som din bedemand Ishøj og Brøndby.
Dette gælder uanset, hvordan begravelsen eller bisættelsen skal foregå, og uanset om afdøde var medlem af folkekirken, eller ej.

Din bedemand Ishøj & Brøndby hjælper dig godt på vej!

Man skal altid i kontakt med begravelsesmyndigheden, altså sognepræst eller kordegnekontoret, for at aftale nærmere om begravelsesceremonien.
Begravelsen skal finde sted senest fjorten dage efter dødsfaldet. Lad en af vores bedemænd hjælpe dig med alt det ovenstående i forbindelse med en begravelse.

Bedemænd

Jan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

Startede som bedemand i år 2003.
Uddannet bedemand og Diplom uddannet
Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.
Telefon: 56 14 56 63
Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Mathias Fosbo

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde i sorgen. Det betyder bare, at man har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.”

Startede som bedemand i 2015 
Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.
Telefon: 56 14 56 63
Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

Se vores interview af TV2 Lorry hvor vi fortæller om jobbet som bedemænd. 

 

Scroll til toppen