Bedemand Brøndby – Ishøj

Din lokale bedemand i Brøndby – Ishøj Området.

Når du henvender dig til os er du sikker på at få alt den hjælp og støtte du har brug for i den svære tid.

Vidste du at senest 2 hverdage efter dødsfaldet skal det anmeldes til præsten/ kirkekontoret i afdødes bopæls-sogn, også selvom afdøde ikke var medlem af folkekirken ?

Din lokale bedemand i Brøndby og Ishøj er der 100% for de pårørende, og vi sørger for at alt bliver koordineret, så afdøde opnår en etisk og sober begravelse ud fra dine ønsker. Klik her hvis du kigger efter en bedemand i Roskilde

Bedemanden ser naturligt på tingene og forklarer alt på en letforståelig og gennemsigtig måde.

Hvis du ønsker en professionel og respektfuld bedemand til at sørge for det administrative ved dødsfald i Brøndby Ishøj området, så du kan få ro til at bearbejde sorgen så kontakt din lokale bedemand i Glostrup fra Bugtens Begravelsesforretning.

 

Hvem skal man kontakte ved dødsfald ? Din begravelsesforretning i Brøndby og Ishøj !

Du kan komme lettere igennem den svære tid omkring en begravelse eller bisættelse med praktisk hjælp og støtte fra Bugtens Begravelsesforretning.

Det er altid sognepræsten eller kordegnekontoret der skal kontaktes før en begravelse i Brøndby. Det samme gør sig gældende ved et dødsfald i Ishøj, men alt det er noget vi sørger for som din bedemand i Brøndby og i Ishøj.

Det er det uanset hvordan begravelsen eller bisættelse skal foregå, og uanset om afdøde var medlem af folkekirken, eller ej.

Man skal altid i kontakt med begravelsesmyndigheden, altså sognepræst eller kordegnekontoret, for at aftale nærmere om begravelsesceremonien.

Begravelsen skal finde sted senest fjorten dage efter dødsfaldet. Lad en af vores bedemænd hjælpe dig med alt det ovenstående i forbindelse med en begravelse.

 

 

Rustvogn

Bedemænd

 

Jan Regin MortensenJan Regin Mortensen

”Jeg har lagt folk i kiste, som jeg har kendt i forvejen. Jeg lægger dem i kisten med lige så meget respekt, som alle andre jeg lægger i kiste,  for ellers giver mit job ikke mening. Jeg går op i at man behandler andre, som man også vil behandles selv. Jeg kan godt lide at gå fra arbejdet og føle, at jeg har gjort en forskel.”

 

Startede som bedemand i år 2003.

Uddannet bedemand og Diplom uddannet

Blev selvstændig og startede Bugtens Begravelsesforretning i 2004.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk

 

Mathias CaspersenMathias Caspersen

”Døden er en dyb ting at grave ned i for mange inklusiv mig selv. Min mening om døden er hvad du gør den til. For mig skal mit sidste kapitel være personligt og smukt. Folk må gerne grine eller græde eller græde i sorgen. Det betyder bare, at jeg har været elsket og det er for mig den største gave man kan få.

 

Startede som bedemand i 2015 

Uddannet bedemand i 2017 af Danske Bedemænd.

Telefon: 56145663

Email: Info@Bugtensbegravelse.dk